Up Down
Breedte (cm)
Lengte (cm)
Dikte (cm)
30.-

Omschrijving

De door ons verkochte traagschuim is een geschuimde kwaliteit met een opencel structuur.
Dit brengt voordelen als vochtdoorlatend en anti rot en schimmel vrij met zich mee.

Traagschuim is een drukverlagend schuim soort dat zich aanpast aan uw lichaam door de thermo-elasticiteit van het traagschuim.
Door uw lichaamstemperatuur wordt het traagschuim gevormd en neemt het zo de drukpunten weg tijdens het slapen.
De traagschuim zorgt voor een gewichtloos gevoel, het lichaam zakt licht weg, waardoor er een groter raakvlak wordt gecreƫerd.
Door het grotere raakvlak kan de druk over een groter lichaamsoppervlakte verdeeld worden, waardoor het lichaam ontlast wordt. Het drukverlagende effect resulteert in een orthopedisch correcte uitlijning van de wervelkolom.

Puntelastisch
Traagschuim is puntelastisch. Het schuim past zich aan het lichaam aan, het is niet zo dat het hele matras inzakt als u erop gaat liggen. Het zijn alleen de drukpunten die worden verlicht.
Lichaamstemperatuur
Traagschuim reageert op de lichaamstemperatuur. Het schuim past zich aan de vormen van u lichaam aan.

Effect
Door het drukverlagend effect van het traagschuim brengt dit een aantal voordelen met zich mee.
– Traagschuim zorgt ervoor dat de wervelkolom optimaal ontlast wordt. Dit houdt in dat de gewrichten, spieren en zenuwen optimaal ontlast worden, zodat de wervelkolom zich kan herstellen.
– Het drukverlagend effect zorgt voor een verbetering van de doorbloeding. De punten die het traagschuim vooral verlichten zijn de schouders, armen en heupen.

Traagschuim kent vele namen, zoals Nasa schuim, visco-elastisch schuim, memory foam, slow foam, lazy foam of draagschuim.